G-5HQRNHEWSG Rasim Ozan Kütahyalı kime iş için ağladı? Bosna Sancak Derneği Başkanı Erdoğan Erden çok konuşulacak açıklamalar  – Bosnaklar1.com

Saraybosna’nın Son Osmanlı Hanımı “Nimet Nine” Vefat Etti
Aralık 2, 2020
Bosna Sancak Derneği Başkanı Erdoğan Erden : En üst makamlardan aradılar… ‘ROK’la uğraşma’ dediler
Aralık 3, 2020

En üst makamlardan aradılar… ‘ROK’la uğraşma’ dediler
Bosna Sancak Derneği Başkanı Erdoğan Erden, Boşnaklara yönelik çirkin ifadelerde bulunan Rasim Ozan Kütahyalı’nın Beyaz TV’nin sahibi Osman Gökçek’e ağlayarak “param yok, açım. Televizyona geri dönmek istiyorum” dediğini aktardı.

Beyaz TV’de Beyaz Futbol programında Boşnaklara yönelik çirkin ifadeleri nedeniyle kanalla yolları ayrılan ancak daha sonra yeniden program koltuğuna oturmayı başaran Rasim Ozan Kütahyalı ile ilgili Bosna Sancak Derneği Başkanı Erdoğan Erden’den çarpıcı açıklamalar geldi. Veryansın TV’nin Youtube kanalında gazeteci Erdem Atay’ın konuğu olan Erden şunları söyledi: “AÇIM, DÖNMEK İSTİYORUM”

Osman Gökçek Rasim Ozan’ın iki çocuğu olduğunu, parasız kaldığını ve yalvardığını söyledi. Kendisini acındırıyor. Nagehan Alçı ile beraber. Bir yerde oturup yemek yiyorlar. Orada Rasim Ozan, Osman Gökçek’e ağlıyor. Televizyonlara dönmek istiyorum diyor. “ÜST MAKAMLARDAN TELEFON ALDIM”Öte yandan Erden, Türkiye’nin üst düzey makamlarından Rasim Ozan konusuna girmemesi noktasında telefonlar aldığını söyledi. https://www.gunboyugazetesi.com.tr/rasim-ozan-kutahyali-kime-is-icin-agladi-bosna-sancak-dernegi-baskani-erdogan-erden-c-71190h.htm

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /eski-data/bosnaklar1/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 278
admin