G-5HQRNHEWSG Bosna Hersek Yüksek Temsilcisi’nden Bosnalı Sırp Lidere: Korkak – Bosnaklar1.com

Bosna Hersek Yüksek Temsilcisi’nden Bosnalı Sırp Lidere: Korkak

Bosna Hersek’te Nehrin Sürüklediği Kadının Hayatını Göçmenler Kurtardı
Ocak 16, 2021
Ümraniyespor, Boşnak Oyuncu Avdija Vrsayevic’i transfer etti
Ocak 16, 2021

Bosna Hersek Yüksek Temsilcisi’nden Bosnalı Sırp Lidere: Korkak

Bosna-Hersek Yüksek Temsilcisi Valentin Inzko, Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Milorad Dodik’i korkak davranmakla itham etti.
N1’a konuşan Inzko, “Dodik, korkakça davrandı. Radovan Karaciç levhasını kendisi indirmek yerine Karaciç’in kızından ricada bulundu. İkon konusunda da aynı şekilde davrandı ve bunu bir aileden aldığını söyledi. İnsanların bakış açılarının değişmesi gerekiyor. Kötü halk yok, kötü fertler var. Bir Avusturyalı olarak bunu söyleyebilirim. İkinci Dünya Savaşı’nda içimizden çok savaş suçlusu çıktı. Bunlardan bazıları idam edildi, bazıları ömür boyu hapse mahkum edildi. Fakat önemli olan şey, halkın bakış açısının değişmesi ve bunların gurur duyulacak insanlar olmadığının anlaşılması. Bu sürecin burada da yaşanması gerekiyor ve bunun olacağından eminim” diye konuştu.

Yüksek Temsilci Inzko, Dodik’in Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’a hediye ettiği ve Ukraynalı liderlerin çalıntı olduğunu ve Ukrayna’ya ait olduğunu iddia ettikleri ikona konusunda Interpol ve Europol’ün soruşturma başlatması gerektiğini söyledi.

Zambak.ba


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /eski-data/bosnaklar1/public_html/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 278
admin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir